Καλως ήρθατε στο Ikariam.gr Blog

Το Blog δημιουργήθηκε από το ελληνικό Team και είναι για όλους τους παίκτες του ελληνικού Ikariam

Μπορείτε να αναρτήσετε ότι θέλετε... Παρακαλούμε να είστε κόσμιοι

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Halloween θέμα παιχνιδιού

Σήμερα έγινε εγκατάσταση το θέμα Halloween... Μπορεί στην Ελλάδα να μην υπάρχει αυτο το "έθιμο" αλλά αποφασίσαμε να το βάλουμε και ελπίζουμε να σας αρέσει.... Να ξεφύγουμε λίγο απο την ρουτίνα

5 σχόλια:

GEORGE L είπε...

Νομίζω οτι απο την στιγμή που δεν είναι ελληνικό έθιμο και υπήρχε δυνατότητα να μην το δεχτούμε κακώς μπήκε.Είναι ή δεν είναι η ελληνική έκδοση το ikariam.gr ,αρα δεν είχε καμμιά δουλειά να μπεί.
Προσωπικά τώρα το θεωρώ φοβερά κακόγουστο που ξεπερνά τα όρια του κιτς.......και πραγματικά δυσκολευόμαι να το βλέπω !!!!!!!!

Dimitris είπε...

Και τα greeklish δεν είναι ελληνικά αλλά τα βλέπουμε... Δεν είδα ποτέ παράπονα όμως... απεναντίας.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοί έχουν χάσει πλέον την αίσθηση του παιχνιδιού και τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά... κακό αυτό. Γενικά πολύ κακό για το τίποτα. Άλλωστε δεν νομίζω να προσβάλλει κανέναν... Είναι σαν τις δικές μας τις απόκριες. εκεί δεν σας πειράζει να βλέπετε μασκαράδες?

GEORGE L είπε...

Και τα greeklish βεβαιως και δεν μου αρέσουν και όπου τα βλέπω το κρίνω αρνητικά.Αλλωστε και μες στο φόρουμ δεν επιτρέπονται και εγω προσωπικά ποτέ δεν γράφω με greeklish .Αρα νομίζω ηταν άστοχο το παράδειγμα
Οσο για την αίσθηση του παιγνιδιού δεν την εχω χάσει καθόλου αλλα αυτο δεν μου απαγορευει να κρινω κάτι που θεωρω μη αρεστό σε μένα.Εξαλλου νομίζω οτι το παιγνιδι αυτο προσφέρει αρκετά κέρδη σε κάποιους και κατά κάποιο τρόπο είμαι παικτης - πελάτης οπότε εχω το δικαίωμα να εκφράζω την δυσαρέσκεια μου σε κάτι που δεν μου αρέσει.Και το πιο σωστό θα ήταν να υπήρχε η δυνατότητα στον καθένα να το επιλέγει η οχι,τα μασκαριλικια εννοω,......και μην μου πείτε οτι τεχνικα δεν γινόταν....γιατι απο ότι ακουσα ηδη κυκλοφορεί σκριπτακι που το αφαιρεί......!
Αυτα απο έναν που παιζει το παιγνιδι μονο και μονο για να διασκεδαζει και οχι για να κερδίζει χρήματα απο αυτό και που εχει το δικαίωμα να κριτικάρει κατι αρνητικά που του χαλάει την αισθητική του και κατα συνεπεια την διασκεδασή του..........!

Desra είπε...

Βασικά θα σημφωνήσω με τον/την GEORGEL ειμαστε ελληνηκος σερβερ ή οχι?Αν ειμαιστε να βγει αυτη η βλακια απο ολους τους κοσμους διοτι το παιχνιδι ειναι αρχαιας ελλαδας και οχι αμερικης ή αγγλιας τουλαχιστον απο τον ελληνηκο σερβερ αν θελουν να βαλουν καποια ελληνηκη γιορτη και οχι αμερικανιες και βλακιες.Οπος 28 οκτοβριου ή κατι ελληνηκο οχι βλακιες.

ΛάκηS είπε...

Ξέρει κανείς πότε θα βγει αυτό το θέμα?????