Καλως ήρθατε στο Ikariam.gr Blog

Το Blog δημιουργήθηκε από το ελληνικό Team και είναι για όλους τους παίκτες του ελληνικού Ikariam

Μπορείτε να αναρτήσετε ότι θέλετε... Παρακαλούμε να είστε κόσμιοι

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

H 0.3.4 στην Ελλάδα

Επιτέλους η πολυπόθητη νέα έκδοση και στην Ελλάδα.... Η αναβάθμιση στον server 1 θα γίνει στις ...

... 13:45 την Δευτέρα (ώρα Γερμανίας) ενώ στους υπόλοιπους Servers στις 16:45 (ώρα Γερμανίας). Προς αποφυγή περιέργων φαινομένων παρακαλείστε εκείνη την ώρα να μην κάνετε επιθέσεις ούτε να μεταφέρετε αγαθά (για να μην έχουμε παρατράγουδα)... Ευχαριστώ

57 σχόλια:

EisTaBathi είπε...

Kαλησπερα ρε παιδια.. Γιατι μας ριχνουν τοσους ποντους? Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη. Δεν μπορει η εταιρεια να κατανοησει οτι θα χασει παιχτες..... Εγω προσωπικα εχω αφησει ηδη το παιχνιδι.. Δεν εχει νοημα να παιζω και να παιζω και να μου κοβουν τοσους ποντους...
Για το Θεο.. Αν μπορει καποιος διαχειριστης που γνωριζει ας μου απαντησει...

Dimitris είπε...

Γιατί δίνετε τόσοι σημασία στους πόντους??? άλλωστε ότι θα κοπεί απο εσάς κόβεται απο όλους... αν δλδ δεν παίρνεται εσείς πόντους απο εμεπορικά δεν θα πάρει και κανείς άλλος.
Οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι το θέμα που γίνετε

Unknown είπε...

Ολα καλα και ολα ωραια

EisTaBathi είπε...

Ναι δεν παει ακριβως ετσι.. Για παραδειγμα εγω θα χασω 450,000 ποντους. Και δεν ειναι μονο αυτο.. Ειναι οτι θα μεινω με αρκετα λιγους. Αλλο π.χ ενας φιλος χανει 1.500.000 ποντους.
Σε αλλο κοσμο απο 125.000 ποντους θα μεινω με 5.000... Ειναι ελεινο αυτο το πραγμα....Χανει παιχτες η εταιρεια επομενως και χρηματα..Θα πρεπει να το καταλαβει.

panattiki είπε...

Χάνει και με τα μπαγκ της τωρινής έκδοσης

bil είπε...

οι στρατοι και οι στολοι που θα ειναι εκτος πολεων θα γυρισουν πισω?
οι αναβαθμισεις που θα ειναι σε εξελιξη θα συνεχισουν κανονικα?

Unknown είπε...

Δηλαδη την δευτερα θα βγει και ο κοσμος λαμδα?

dimitrios73 είπε...

Φιλέ μου Δημήτρη
Κάλος όρισε η καινούργια έκδοση
Λυπάμαι που θα πω για την καινούργια έκδοση ότι πάλι μας άδικη όσους παίζουμε με αμβροσία όταν κόβετε πόντους που τους έχουμε αγοράσει και τελικά τι παιχνίδι είναι? ο ανταγωνισμός δεν μετρά σε πόντους εδω μέσα ο ποιος θέλει κόβει και ραβί στα μετρά του χωρίς να υπολογίζει αυτούς που παίζουν το παιχνίδι και πληρώνουν από πανό

Αν μπορείς θα ήθελα να μας κοινοποιείς για πιο λόγο δικαστικέ η εταιρία στην προηγουμένη έκδοση
Πάντα με αγάπη για το παιχνίδι

EisTaBathi είπε...

H εταιρεια θα δικαστει και σε αυτην την εκδοση.. Υπαρχουν παιχτες που θελουν να κινηθουν νομικα απεναντι στην εταιρεια...Iσως να ειμαι και εγω σε αυτους..Δεν το εχω σιγουρο ακομα αλλα το σκεφτομαι..

Dark Caesar είπε...

to pexnidi me exi xenerosi...k skeftome poli sovara na to diagrapso mia k kali meta to neo skor m....dn ginete apo eki pou xan ena ekatomirio na pao stous 300.000 pontous eleos exo k mia timi....

geia sas

geo είπε...

Καταρχας καλησπερα,

Τον τελευταιο καιρο , προσπαθουμε συνεχεια να ανεβουμε ποντους με τον ενα τροπο ή με τον αλλον !!
Το αποτελεσμα: με καθε αναβαθμιση της νεας εκδοσης πεφτουμε και ποντους !!
Θα ηθελα να απαντησω σε αυτο που ειπε ο dimitris , ο team Leader του φορουμ μας !!
Καθε φορα , προσπαθουμε να ανεβουμε ποντους , αλλα οτι και να κανουμε , ειτε δωσουμε αμβροσια ειτε δεν δωσουμε το αποτελεσμα ειναι να πεσουμε ποντους !!!
Οι ποντοι εχουν σημασια , γιατι δειχνουν τη βαθμολογια του παικτη και κατα καποιο τροπο τον αντιπροσεευει ως ενα σημειο στις περισσοτερες περιπτωσεις !!
Το να μας ριχνει ποντους , μονο κακο δημιουργει , αλλα φυσικα κανεις τους δεν το κατλαβαινει, αφου για αυτους δεν προκειτε για παιχνιδι !!

Θα ηθελα να μου πεις , αν ξερεις , αν με την νεα εκδοση επροκειτω να βγει και ο νεος κοσμος !!

Φιλικα παντα,
geo

Unknown είπε...

ρε σεις! θα με τρελανεται????
ελεος?? ποιος σας ειπε οτι θα χασετε τοοοοσους ποντους?? ε?? δοξα το Θεο παιζω στο γερμανικο ikariam εδω και 4 μηνες... εκει η v.0.3.4 εχει μπει αρκετες βδομαδες και πρεπει να σας πω οτι απο 250.000 ποντους πηγα μολις στους 170.000.. Αντιθετως ενας συμμαχος μου δεν εχασε ΑΛΛΑ πηρε μαλιστα 23.000 ποντους.... τα παντα εχουν να κανουν με τους "οικοδομικους βαθμους"
επεισης θα δημιουργηθουν 2 νεες βαθμηδες.. αυτη με τις δωρεες και καποια αλλη που δεν την θυμαμαι πολυ καλα....

Καθε νεα version ειναι για καλο...
δηλαδη πιστευεται οτι η Gameforge και η MMOGAMES ειναι "μαλακες" για να χασουν πελατες? συγουρα θα εχει καποια επιπλεον bonus για αυτους που θα παιζουν με αμβροσια...
Αλλα μην ξεχνατε... ειναι ωραιο να εισαι στην κορυφη αλλα πλεον αν εισαι μονος στην κορυφη το game γινεται βαρετο... χανει το χαρακτηρα του...

στο γερμανικο και στο ελληνικο ikariam θα με βρειτε ως Greek_Lover.

panagioths είπε...

Λοιπον πρωτα απο ολα οσο αναφορα το θεμα της νεα βερσιον,γινεται και ποια αθλια..Ο καθενας με την ατομικη προσπαθεια αλλος με λεφτα και αλλος χωρις προσπαθει να παιξει και να χαρει το παιχνιδι(αλλα πως να χαρει με το να τον υποτασουν οι αλλοι να παιξουν σε οτι θελουν..(και τι ενωω οτι θελουν..Καραβια πλεον αχρηστα ειναι μονο για μεταφορες,ερευνες μονο για λιγους ποντους και πρεπει να περιμενεις μηνες....Καποιος αλλος ποιο πανω λεει τι τους κοιτας τους ποντους?Εγω οπως και πολοι αλλοι δεν παιζουν απλα για χαβαλε,ειναι και καποιοι που το βλεπουν αμταγωμιστικα,διοτι ειναι παιχνιδι στρατηγικης.Παρε παραδειγμα παιχτες που πληρωνουν και πες πως το κανεις και εσυ..Θα σου αρεσε να εχεις δωσει του κοσμου τα λεφτα και σε καθε βερσιον που φτιαχνουν αυτανα πηγαινουν χαμενα..Στο τελος σας το υπογραφω.ΠΟντοι θα περνετε μονο απο κτηρια..Τελος το ικαριαμ εχει γινει απαισιο..Καθε χρονο το χαλανε και ειναι κριμα γτ ηταν ωραιο..(με τις παλιες βερσιον)

Unknown είπε...

αν θελετε τη γνωμη μου εγω αρχησα το ικαριαμ στην v.0.2.6
Η καλυτερη version που μεχρι στιγμης μου εχει λειψει πραγματικα ειναι η "ΘΡΥΛΙΚΗ" (για εμενα)v.0.2.8 με τις φαλαγγες τις που Γαμουσανε και δερνανε τις αντοχες που ειχαμε στην μαχη (τις θυμαστε βρε καθολου?) την επιθεση σου και την αμυνα σου που ειχες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ αναφορες της κλπ..

αφου θυμαμαι και ειχα (κοσμος Beta) δημαρχειο επιπεδο 18 κρυσφηφετο 30 αποθηκη 24 και τοιχη 24 και για αμυνα 700 φαλαγγες (χρυσες) και δεν μου εμπαινε ανθρωπος!! =)
αααα ρε 0.2.8.... μας εφυγες!

panagioths είπε...

Ωραια πραγματα που ηταν που επρερνες το χρυσο απο τους αλλους..Τωρα πια δεν μπορεις να μπεις στη πολη επειδη εχει απλα ενα τοιχος..Παλια εστελνες εκει ενα εκτοξευτη και τα εκανε πο***α.τωρα ομως -.-
Εγω το λεω και θα το ξαναλεω,οι ποιο καλες βερσιον ηταν οι παλιες..Και θελω να ρωτησω τον Δημητρη γιατι στο προηγουμενη βερσιον πεσαμε τοσους ποντους?Ποιος ο λογος?

E-ΣΧΟΛΙΑ είπε...

ΠΦΦΦΦ!!!ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ???ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ!!!ΤΡ ΠΟΥ ΕΧΩ 120 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΩ???ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?????ΕΛΕΟΣ!!!

Unknown είπε...

χαχαχαχα!! εσυ εχεις 120!! εγω που εχω 151??????? τι να πω?

Dimitris είπε...

καταρχήν να επαναλάβω αυτό πο υ έχω πει απειρες φορές... Δεν πληρώνετε για να παίξετε. Πληρώνετε για να έχετε κάποια προνόμια παραπάνω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Όποτε με αυτά που λέτε περί θα σταματήσουμε να πληρώνουμε κτλ νομίζω δεν απειλείτε κανέναν έτσι. Σκεφτείτε ότι είναι ένα παιχνίδι που παίζετε σε 30+ χώρες με τόσους σέρβερ η κάθε μία. Υπολογίστε λοιπόν τα άτομα που παίζουν και τα ποσά που καταβάλλονται.

Δεν θέλετε να πληρώσετε? μην το κάνετε. κανείς δεν σας αναγκάσετε να το κάνετε εξαρχής.

Να κινηθείτε νομικά δεν μπορείτε... Διαβάστε πρώτα Όρους και διατάξεις που έχετε υπογράψει όταν γραφτήκατε και μετά τα συζητάμε πάλι.Αναφέρει ότι η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι ακόμα και να το σταματήσει τελείως. Και αυτό ξέρετε γιατί? γιατί το παρέχει ΔΩΡΕΑΝ. Δεν πληρώνετε για να παίξετε...

Ο λόγος τώρα για τον οποίο αλλάζει ο τρόπος βαθμολόγησης δεν μου είναι γνωστός.. Σίγουρα δεν γίνετε γιατί οι προγραμματιστές ξύπνησαν στραβά. Δεν νομίζω να θέλουν να σας δυσαρεστήσουν... Ο τρόπος βαθμολόγησης αλλάζει για όλους και όχι για "κάποιους". Οπότε είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι.

Υ.Γ θα σας παρακαλούσα να είστε πιο κόσμιοι στις εκφράσεις σας... Εδώ δεν υπάρχουν warn ούτε ban ούτε τίποτα τέτοιο. Υπάρχει όμως η διακοπή σχολίων... Είναι κρίμα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεν το θέλουμε... Απλά σεβαστείτε κάποια πράγματα

Φαιδρός είπε...

"Dimitris είπε...
Να κινηθείτε νομικά δεν μπορείτε... "

Αν και δε με αφορά το θέμα περι νομικής κίνησης κατα της Gameforge, καλό θα ήταν, κατά την άποψη μου, να μην είσαι απόλυτος σε αυτό.
Η εταιρία παρέχει το προιόν της δωρεάν. Μου δίνει την επιλογή όμως, πληρώνωντας κάποια χρήματα, να έχω κάποιες extra "απολαβές" και "προνόμια" όπως αυτά επίσης ορίζονται κατά την αποδοχή της ¨εταιρείας" να λάβει τα χρήματα από εμένα. Είναι λοιπόν μια απλή εμπορική συμφωνία και συνδιαλαγή για την οποία ισχύουν οι όροι αποδοχής της από αμφότερα τα μέρη, και δεν εννοώ τους γενικούς όρους, αλλά τους ειδικούς που αφορουν τη συναλλαγή.
Απο τη στιγμή λοιπόν που η εταιρεία παραμετροποιήσει με οιοδήποτε τρόπο το παιχνίδι, έτσι ώστε να θεωρήσω ότι τα χρήματα που έδωσα για τα "προνόμια", πήγαν χαμένα βάση της νέας παραμετρποίησης με οιοδήποτε τρόπο, τότε έχω το δικαίωμα να κινηθώ κατα της "εταιρεία", καταγγέλοντας την ¨σύμβαση" που αμφότεροι κάναμε αποδεκτή κατα την πληρωμή των χρηματων από εμένα πρός την εταιρεία.
Αυτά τα ολίγα και αλπίζω να μη σας κούρασ.

panagioths είπε...

Καταρχας φιλε Δημητρη θα ερθω και θα συμφωνησω μαζι σου στο θεμα οτι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να πληρωνει για το παιχνιδι,αλλα καλο θα ηταν τουλαχιστον απο μερος μου να κρατησουν καποια ισορροπια..Ολα αυτα δεν τα λεω ουτε για να δειξω κατι ουτε τιποτα,απλα απο ολους μας προσπαθει να περαστει ενα μηνυμα στην εταιρεια με σκοπο στην ισορροπια και το καλυτερο θα ειναι να μενουν στασιμα(φυσικα δεν ειναι ουτε στο χερι μας ουτε στο δικο σας)..Εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να επικοινωνησουμε ευκολα με την εταιρεια,δεν γνωριζω αν μπορεις και εσυ Δημητρη που εισαι ο Leader εδω να μπορεις να πλησιασεις ευκολα..Αυτο εδω το blog ειναι καλο να εκφραζουμε καποια αιτηματα αλλα να μη περνανε απαρατηρητα.Πιστευω και οι υπολοιποι να μην εχουν καποια διαφωνια με οσα λεω..
Καλη επιτυχια και στους υπολοιπους και σε εσας που χειριζεστε το παιχνιδι..Πιστευω να βρεθει μια λυση που να προσφερει λιγο περισσοτερο αυτοπεποιθηση και ενδιαφερον στους παιχτες να ασχοληθουν..
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ

A είπε...

Καλησπέρα παιδιά.
Αφού διάβασα τα όσα γράφετε για την βαθμολογία και τα μπάγκ του ικάριαμ , θα ήθελα και γω με την σειρά μου να καταθέσω την άποψή μου.
Για το θέμα της βαθμολογίας.
Το Ικάριαμ είναι ένα παιχνίδι τριών ετών επικερδές και η εταιρεία σίγουρα ενδιαφέρετε να το κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο.
Για να το καταφέρει θα πρέπει πρώτον να κρατήσει το ενδιαφέρον των υφιστάμενων παικτών αμείωτο και να φέρει καινούργιους παίκτες.
Αν λοιπόν υποθέσουμε πως κάποιοι φτάνετε στα 5 - 6,000,000 βαθμούς σκεφθήτε πόσο απογοητευτικό θα είναι για έναν νέο παίκτη που θα δει μετά απο ένα μήνα οτι έχει πάει 2,000.
Αυτός ο νέος παίκτης εύκολα θα το παρατήσει αφού ο ανταγωνισμός θα είναι αδύνατος.(Πόσοι δεν παίρνατε σοβαρά υπόψιν το βαθμολογικό σκόρ κάποιου πριν κάνετε επίθεση ?)
Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν το γεγονός οτι στα μεγάλα επίπεδα το παιχνίδι δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την συλλογή πόντων , σκέφτηκαν να κρατήσουν το γενικό σκόρ χαμηλό για να κρατήσουν και τους νεοεισερχόμενους παίκτες.
Με τα μπάγκ η εταιρεία δεν χάνει.
Το αντίθετο μάλιστα.
Σκεφθείτε πως το τελευταίο μπάγκ με τα κτήρια δεν το χρέωσε ως μπάγκ αλλά ως δυσλειτουργία (οχι γιάννης - γιαννάκης) και αυτό για να μη τιμωρηθούν παίκτες που θα το χρησιμοποιήσουν αφού για να μπορεί κάποιος να το κάνει θα πρέπει να έχει προνομιούχο λογαριασμό.(Να τα ευρώ ποτάμι).
Σκεφθείτε μήπως ήταν και επίτηδες γιατί για να ανακαλυψείς ένα τέτοιο μπάγκ θα έπρεπε να είχες κοιμηθεί με τον θεό (συγχώρα με θεέ μου).
Πιστεύω δε , πως αυτή η "δυσλειτουργία" διέρρευσε μέσα απο την ίδια την εταιρία.
Για εμένα το βασικό μειονέκτημα του παιχνιδιού στις τελευταίες εκδόσεις είναι το σύστημα μάχης και γι αυτό έστειλα στους διαχειριστές έναν μπούσουλα για το πως θα έπρεπε να είναι σήμερα οι μάχες με την παράκληση να τον μεταφέρουν στους αρμόδιους της εταιρείας.
Δεν ξέρω αν το κάνανε και επειδή δεν έχω παίξει ακόμη την νέα έκδοση μόνο ευχολόγια μπορώ να κάνω.
Συνοπτικά μπορώ να σας πώ πως αυτό που θα ήθελα στο σύστημα μάχης είναι οι πολλοί παράγοντες που θα επηρεάζουν την δύναμη και αντοχή των στρατευμάτων για να πάψει το φαινόμενο να πολεμάμε 470 γύρους για να χάνουμε απο τα ίδια σχεδόν πράγματα και οι δύο στρατοί.
Η δευτέρα είναι κοντά κι ας ελπίζουμε πως θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Ικάριαμ.

Καλή διασκέδαση
Αρμαγεδών

George είπε...

Kai elega to prwi, den tha gelasw simera; Na pou gelasa. Apo ena paixnidi to metatrepsate se ena terastio komati tis zwis sas, to opoio einai arketo wste kapios na mila gia exartisi. Ante kai meiwsei tous pontous, ti tha ginei? Apolitws tipota! Ena paixnidi einai apla gia na pernas euxarista tin wra sou, gia tipota allo. Twra an eseis to pernete toso sovara ti na sas pw, exete pleon xasei tin ennoia tou paixnidiou kai tou metrou. Episis kanenas den sas ipocrewnei oute na pezete to paixnidi oute na plirwnete gia auto! Den mporw na skeftw me pia logiki thelete na knitheite nomika apenanti stin etaireia (oxi pws tha kataferete tipota) mono kai mono epidi sas meiwnei tous pontous. An den tou katalavet4e exete ftasei sto simeio na exarttaste apo to en logo paixnidi, kai an den me pisteuete dokimaste na min pexete gia 3 meres.

Ioannis Gkiaouris είπε...

Καλησπέρα, συμπαίκτες.
Ως αρχηγός της συμμαχίας ΙΩΝΕΣ στο βήτα κόσμο, είχα ενημερώσει τα περισσότερα μέλη μας ότι η δυσλειτουργία είναι σκόπιμη και για καθαρά λογιστικούς λόγους, προκειμένουν να κλείσουν το εξάμηνο στην gameforge με θετικότερα αποτελέσματα, σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Θεωρούσα επίσης πιθανή την είσοδο της νέας έκδοσης στις 1/6, έπεσα έξω μια μέρα.
Μου άρεσαν πολύ οι νέες μεταβολές, ιδιαίτερα στη βαθμολογία και στην προστασία αγαθών στις αποθήκες γιατί θα βοηθήσει πολύ όλους τους νέους παίκτες.
Μη στενοχωριέστε για τις μειώσεις στη βαθμολογία, θα είναι ίδια η επίδραση της νέας έκδοσης σε όλους. Θα φανεί μετά την είσοδό της, ποιοι παίζουν με στρατηγική και ποιοι βαθμοθηρικά, αμελώντας την ομαλή τους ανάπτυξη.
Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες, καλή διασκέδαση!

megaloscy είπε...

Κύριοι "παίχτες"
νομίζω οτι μετά απο τόσο καιρό που παίζω το ΠΑΙΧΝΙΔΗ εχω να πω οτι έχουμε ξεχάση ότι ειναι"στρατηγικης".
Δεν είναι ενα παιχνίδη που μόνο ο πρώτος είναι και ο καλύτερος.Και δεν είναι ενα παιχνίδη που πρέπει να τους "φας"όλους και να είσαι ο καλύτερος.Το να στήσης την πόλη σου τον στρατό σου να πολεμήσης να κάνεις αποικίες να είσαι μέλος συμμαχείας αυτή είναι η ουσία.Το να έχεις αμβροσία είναι έχτρα .Και αν δεν είσαι εξαρτημένως απο το παιχνίδη είναι και αχρείαστη .Αν απολαμβάνεις την πόλη σου και την κάθε αναβαθμηση που κάνεις βλέπεις οτι με τον καιρό απλά θα σου αρέσει αυτό που κάνεις.Με κάθε νέα έκδοση ΟΛΟΙ θα έχουν αλλαγες .Είναι όμως ένα ΠΑΙΧΝΙΔΗ που είναι σε μία εταιρία που έχει σκοπό να κερδίση euro.Και γιαυτό ποντάρη σε παίχτες που τα ακουμπάνε και κάνει οτι είναι δυνατό για να κερδίση παραπάνω.Μην θέλετε όλοι να γίνετε Ο ΠΡΩΤΟΣ παίχτης και γρήγορα με αυτή την σκέψη θα βάλετε euro και οι γερμανοί θα πετύχουν τον σκοπό τους.Είναι τυχαίο που το τελευταίο bug είχε σκοπό να κάνει τον κοσμο να αγοράση αμβοσία?
Χαλαρώστε και απλά γίνετε παίχτες και καλοί σύμμαχοι στις συμμαχείες σας κάντε τον χαβαλέ σας και φυλάχτε τα euro σας για κανένα καφέ κάμιά βόλτα .Αντε και καλη διασκέδαση

Unknown είπε...

Εχει σημασία αν έχω 1.000.000 ή αν έχω 1000 πόντους? δε το καταλαβαίνω. Σημασία έχει η θέση μου σε σχέση με τους άλλους παίχτες. Ο τρόπος που μετράνε οι πόντοι έχει έχει αλλάξει.

Μπορώ να κατανοήσω αυτούς που επένδυσαν σε έρευνες πχ και γκρινιάζουν τώρα (αν και οι έρευνες ήταν υπερεκτιμημένες) αλλά δεν καταλαβαίνω την γκρίνια "πέφτουν οι πόντοι". Ε και τι έγινε??? Ας μετράμε σε χιλιάρικα αντί για εκκατομύρια, σκασίλα μου.

Το κακό παίδιά δεν ειναι οι πόντοι. Το κακό ειναι τα bug. Η εταιρία άφήνει τo bug να εφαρμόζεται μήνες ολόκληρους, αντί να βγάλει κάποιο hot fix, άμεσσα για να το διορθώσει και να μην αλλοιωθεί το παιχνίδι.

Το να διορθώνεις το μπάγκ στην επόμενη έκδοση -αντι να το κάνεις άμεσα- έχει πολλά απαράδεκτες συνέπειες. Εκτός του ότι κάνουν όλοι το μπάγκ και αλλοιόνετε το αποτέλεσμα, οι προγραμματιστές βιάζονται για την επόμενη έκδοση, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για την εμφάνιση νέων bugs. Δείτε τι έγινε με την 0.3.3 που δεν εφαρμόστηκε καν στους δικούς μας σέρβερς... τόσο buggy ήτανε!

panagioti είπε...

ξέρει κανείς αν θα τιμωρηθεί το μπακ των υλικών ? Υπάρχει περίπτωση τιμωρίας χωρίς προειδοποίηση ?

bil είπε...

αν καποιος εχει τον στρατο του ή τον στολο του σε συμμαχικη πολη χωρις να κανει καποια μαχη κατα την αλλαγη της εκδοσης εχει κίνδυνο να παθει κατι ?

paoki101996 είπε...

Γεια σας
Μπορει καποιος σας παρακαλω ποτε θα μπει ο καινουριος κοσμος στην Ελλαδα (Lamba).

!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

C Ronaldo 9 είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Sibling ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΓΩ ΕΧΩ 6...ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ 1-2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΙΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΑΛΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ...ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΚΑΡΙΑΜ...

Unknown είπε...

Ερωτηση:Να υποθεσω πως αφου δεν εχει βγει ανακοινωση δεν θα βγει καινουργιος κοσμος σημερα,σωστα?

Unknown είπε...

Ούτε και εγώ συμφωνώ με τη νέα version αλλα και που τα λέμε πιος μας ακούει
η διαχειριστές δεν αλάζουν γνώμη

Unknown είπε...

Δεν είναι θέμα διαχειριστών. Οι διαχειριστές δεν έχουνε καμία εξουσιοδότησή στα features της κάθε έκδοσης. Το μόνο που μπορούνε να κάνουνε είναι να καταδείξουνε bugs. Η εταιρία και η ομάδα κατασκευής του παιχνιδιού τα αποφασίζει αυτά και πάντα με γνώμονα το σε βάθος χρόνου κέρδος της εταιρίας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος τους. Αν χάσουν 100 άτομα θα κερδίσουν 900 από της 1000 καινούργιες έγγραφες που θα γίνουνε σε κάποιον καινούργιο server. Όλα συμβαδίζουνε με το marketing.

Unknown είπε...

γεια σας.θα βγει σιμερα ο κοσμος lamda??????

ΚΩΣΤΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Εγω εχω μια απορια.
Κατα ποσο νομιμο και ηθικο ειναι να ανακοινωνεται η νεα εκδοση εδω περα και οχι στο επισημο φορουμ της εταιριας?
Η εταιρια το γνωριζει αυτο?

pavlos1908 είπε...

Τελικα ποτε θα βγει ο κοσμος Lamda?

e3oristos είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Unknown είπε...

ego tha ithela na rotiso an tha bgei monimos kosmos speed!!!!!!

Unknown είπε...

ρε παιδια ποτε θα βγει ο κοσμος λαμδα?

marios είπε...

Pε παιδια ποτε θα βγει ο κοσμος Lamda?

THUNDER είπε...

paidiaean dorizeis pernis pontous.....????

THUNDER είπε...

paidia pws mporeis na pernis pontous me avrosia???

gaby ro είπε...

kai ego simfono me ton sibling giati einai xazo na mas mionetai tous pontous epeidi tosos kopos pige xamenos kai exo pollous filous pou paizoun ikariam alla to paratisan gia auton to logo :#

Ανώνυμος είπε...

έχω την εντυπωση πως υπαρχει ενα μικρο bug στην 0.3.4 και εχει να κανει με την αναπτυξη που ειναι μονιμα 0.00
Αν ειναι δυνατον ασ το τσεκαρουν οι διαχειριστες ωστε να επιβεβεωθει.
Ευχαριστω

Ινα είπε...

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΤ-CAFE.
Αγαπητοί φίλοι
Είμαι εναντίων των πολλαπλών λογαριασμών αφου δημιουργούν ανισότητες μεταξύ των παικτών.
Όμως ένα καινούργιο θέμα έχει προκύψει.
Στον Κόσμο ΘΗΤΑ διαπίστωσα πως έχω πόλεμο με ένα ΝΕΤ-CAFE.
Ναι. Με ένα ΝΕΤ -CAFE.
Οσο και να σας φαίνεται παράξενο , μια ομάδα ατόμων (2-3-4-?_) έχει φτιάξει μια συμμαχία και παίζει απο ενα NET-CAFE.
Φανταστείτε λοιπόν 5 άτομα πάνω απο 20 υπολογιστές να σου κάνουν πόλεμο.
Κι οχι μόνο αυτό. Έχοντας την άνεση ο καθένας να πάει για ύπνο η στη θάλασσα η βόλτα και ο λογαριασμός του να εποπτεύεται απο τα υπόλοιπα μέλη του νετ.
Αυτό λοιπόν φίλε μου Δημήτρη είναι χειρότερο απο τους πολλαπλούς..
Κι αν είναι έτσι , να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας και να μείνουν να παίζουν τα καφέ με τους πιτσιρικάδες του ενός ευρώ.
Σας παραθέτω τον διάλογο "μαρτυρία" που είχα με την ιδιοκτήτρια του ΝΕΤ στο οποίο πάτησα αναφορά και έκανα και τίκετ.
Μπορεί αποδείξεις να μη βρίσκουν οι διαχειριστές , αλλά πια απόδειξη καλύτερη απο την ίδια την ομολογία ????

paretinoys Μήνυμα MYK MAGIRISA [70:32] 05.06.2010 18:26:55

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ OTI DEN ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ TICKET ΦΙΛΕ 2 ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ IP ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΞΑΝΘΙΕΣ!!!!!

Την 05.06.2010 ΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ TICKET???8:21 ο/η Αρμαγεδών έγραψε:
> Αυτό πρέπει να το μάθουν οι διαχειριστές και να δώσουν μια λύση.
> Γιατί δεν νομίζω να επιτρέπετε να μας χτυπάτε έτσι εσείς απο τα καφέ.
> Αν είναι να τα κλείσουμε και να παίζεται μόνοι σας.
> Καφέ εναντίον Καφέ.
> Γιατί πως παίζεις εσύ του Φώτη ας πούμε ??
> Επιτρέπετε ?
>
>
> Την 05.06.2010 18:18 ο/η paretinoys έγραψε:
> > ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!
> >
> >
> > Την 05.06.2010 18:15 ο/η Αρμαγεδών έγραψε:
> > > Δηλαδή είναι όλοι μέρα ανοικτά και μας βαράνε διάφοροι ?????
> > >
> > >
> > > Την 05.06.2010 18:13 ο/η paretinoys έγραψε:
> > > >
> > > > KAΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΟΥ !!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ
> > > >
> > > > Την 05.06.2010 18:12 ο/η Αρμαγεδών έγραψε:
> > > > > Ναι αλλά κάποιοι πάνε για ύπνο.
> > > > > Δεν θα είναι όλοι έκει !!!
> > > > > Κάποιοι θα είναι οφ
> > > > > χο χο χο
> > > > >
> > > > >
> > > > > Την 05.06.2010 18:10 ο/η paretinoys έγραψε:
> > > > > > ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΘΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟF 20.000 YLIKO DVRO APO EMENAN!!!!XAXAXA
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Την 05.06.2010 18:09 ο/η Αρμαγεδών έγραψε:
> > > > > > > Ε και !
> > > > > > > Βάζετε οδοντογλυφίδες στα μάτια ??????
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > Την 05.06.2010 18:06 ο/η paretinoys έγραψε:
> > > > > > > > ΧΑΧΑΑΧ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΝΕΤ ΕΙΝΑΙ 24ΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧ
> > > > > > > >
> > > > > > > >
> > > > > > > > Την 05.06.2010 18:03 ο/η Αρμαγεδών έγραψε:
> > > > > > > > > Σέβομαι όποιον με σέβεται. Εσύ δεν με ξέρεις και άρχισες τις τρίχες.
> > > > > > > > > Η Γυναίκα του Αρχηγού.Χο Χο Χο
> > > > > > > > > Θα υποθέσω πως παίζεται και απο την ίδια σύνδεση.
> > > > > > > > > Άλλη καλή πληροφορία μαμά ?
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > Την 05.06.2010 17:59 ο/η paretinoys έγραψε:
> > > > > > > > > >

A είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
A είπε...

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο μήνυμα μου πως σε τέτοιες περιπτώσεις όπως είναι τα ΝΕΤ-CAFE έχουμε και αδήλωτες επιβλέψεις λογαριασμών και πολλαπλούς παίκτες του ευρώ την ώρα ενάντια σε εμάς που πληρώνουμε και την σύνδεση και το παιχνίδι.
Αν όλα αυτά επιτρέπονται για τα ΝΕΤ-CAFE τότε παιδιά πραγματικά να τα παρατήσουμε.

Assassino είπε...

[8:16:07 μμ] Assassino: καλησπέρα γραφω εδω γιατι δεν παιρνω απαντηση και βοηθεια απο πουθενα.
Ειχα τιμωρηθει για κοινη χρηση για ip τελος παντων εκει εφταιγα εν μερει και οκ. Μου δινει ενας φιλος τον λογ/μο του για να παιξω και επειδη προφανως η ip του σπιτιου μου ειναι η ιδια και ειναι κοινη με τον λογ/μο που τιμωρηθηκε με ξανατιμωρουνε.Αφου εστειλα ποσα μηνυματα για να καταλαβω το γιατι τελικα μαθαινω απο φιλο και οχι απο διαχειριστη οτι επρεπε να δηλωσω οτι εχω παρει αλλο λογ/μο.
Δεν το εκανα γιατι δεν το ηξερα και γι αυτο το λογο ξανατρωω αποκλεισμο τους στελνω μηνυμα και προσπαθω να βγαλω ακρη αλλα τιποτα
Οι διαχειριστες δεν ειναι μονο για να πετανε κοσμο εξω απο το παιχνιδι αλλα και για να βοηθανε και να δινουν λυσεις πραγμα που δυστηχως εγω δεν βλεπω

V Λ είπε...

GAMEFORGE PRODUCTS ΒΑNΝED TILL 07/06/2091

"ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΦΤΩΧΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ
ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ 11642 ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΟΠΩΣ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 07/06/2091
ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ
ΟΤΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟΠΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

EΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

V

Assassino είπε...

Αν εχεις πληροφοριες για το που μπορουμε να απευθυνθουμε θα σου ειμαστε υποχρεοι γιατι προσπαθω τοσες μερες να εξηγησω οτι με εχουν τιμωρησει με βαση τους παλιους λογ/μους και οτι απο τοτε που πηρα τον λογαριασμο που ειχα ουδεποτε μπηκα σε αλλο λογαριασμο και δεν μπορω να βγαλω ακρη.Ο ενας μου λεει μπηκες μια φορα ο αλλος μου λεει μπηκες τεσσερεις μου δινουν ημερομηνιες και δεν μου λενε τι και πως ο επομενος μου λεει οτι απο τη βαση δεδομενων βλεπει αλλα και φυσικα κανενας δε μου λεει τι θα γινει η αμβροσια που ηταν μεσα.Και το εκνευριστικο στην ολη υποθεση ειναι οτι λεω τα ιδια 50 φορες και ακρη δε βγαινει

A είπε...

Γειά σας παιδιά.
Θέλω να κάνω έναν μικρό σχολιασμό στο μήνυμα του φίλου hbigh1.
"ΟΤΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟΠΟ"
Εντάξει παιδιά.
Πιστεύω πως ο ορθώς έλεγχος του παιχνιδιού βοηθά στη καλύτερη εκτέλεση του και πρέπει να είναι το ζητούμενο απο όλους μας.
Πολλαπλοί λογαριασμοί πρέπει να διαγράφονται ακόμη και αν έχουν αμβροσία.
Οι κανόνες διεξαγωγής του παιχνιδιού πρέπει να τηρούνται γιατί προστατεύουν όλους μας.
Σε προηγούμενο μήνυμα μου για τους πολλαπλούς λογαριασμούς που χειρίζονται μέσα απο ένα ιντερνετ καφέ , δέχτηκα πολλά μηνύματα παικτών που και αυτοί αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα με την συμμαχία ΜΥΚ της οποίας πολλοί λογαριασμοί τρέχουν μέσα απο ΝΕΤ CAFE στη Κόρινθο.
Σε ανηζήτηση που έκανα , είδα πως πολλοί , παλαιότεροι λογαριασμοί της συμμαχίας αυτής , είναι αποκλεισμένοι.
Μετά δηλώσαν το ΝΕΤ-CAFE και άνοιξαν περισσότερους απο πρίν αυτή την φορά με τις ευλογίες των διαχειριστών.
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Καταλαβαίνω την ανάγκη απο την μία μεριά να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό απο κάποιο ΝΕΤ -CAFE όταν είμαστε μακριά απο την βάση μας , όμως αυτή η αυθαιρεσία πρέπει να κοπεί.
Αν οι διαχειριστές δεν βρίσκουν λύση να τους προτείνω μια τώρα αμέσως , ωστε να μειωθεί στο όσο είναι δυνατόν το φαινόμενο.
Καταρχήν πρέπει να απορριφθεί κάθε επιπλέον λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί η δημιουργείται απο ΝΕΤ-CAFE.
Κάθε λογαριασμός πρέπει να αντιστοιχίζετε με τον πάροχο απο όπου έγινε η εγγραφή στο παιχνίδι.
Λογαριασμοί που τρέχουν απο ΝΕΤ δεν μπορούν να είναι σε ίδιες συμμαχίες και να τρέχουν συγχρόνως πάνω απο 4 ώρες το 24ωρο.
Λύσεις σίγουρα υπάρχουν αφού εγώ χωρίς πολύ σκέψη είπα δυο τρεις.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση.
Να επιτραπούν οι πολλαπλοί και για τους υπόλοιπους φτωχούς συγγενείς του Ικάριαμ για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα ανάλογα φαινόμενα των ΝΕΤ-CAFE.
Για τον άλλον φίλο που ψάχνει να βρεί το δίκιο του , καλύτερα να φτιάξει ένα καινούργιο ακάουντ γιατί καταλαβαίνω πως ο φίλος του που του έδωσε τον λογαριασμό είχε ήδη δεύτερο οπότε η είσοδό του (έστω και μια φορά και ίσως καταλάθος) στον λογαριασμό που του χάρισε τον έδειξε πολλαπλό.
Γιατί δεν απαγορεύετε να μπαίνετε απο διαφορετικές ΙΡ αρκεί η διαφορετική ΙΡ να μη έχει πρόσβαση σε λογαριασμό στον ίδιο κόσμο τις τελευταίες 48ώρες

V Λ είπε...

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΣ
VAKI ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ Η ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΩΝ

ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΒΑΛΕ PLUS ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ
Η
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ Δ.Ο ΣΕ ΛΟΓ/ΣΜΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΧΩΝ, ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ κ.α. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ π.χ. 45 ΛΕΠΤΑ!
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ (ΔΙΥΛΙΖΩ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ)
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΝΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ "ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ" ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Γ.Φ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ (Βλ. BUG) ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΛΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Α.Υ.ΠΗΡΑΝ ΠΟΔΙ

ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ Δ.Ο.- GA - GO FREEtoGO ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ 1 ΣΕΡΒΕΡ (ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ)
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Α.. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ
ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ "ΒΙ" ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

ΠΕΡΝΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ

ΦΙΛΑΚΙΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ

bill είπε...

3erete ti wra anoigei o lamda?

twix είπε...

katarxin signomi pou grafo greeklish.

Tha ithela na paodiso se afto pou ipe o diaxiristis o dimitris.Kovodai podi apo olous alla den xanodai oi idoii apo olous.P.x. ksero enan paikti pou exase 600.000 podous kai ego exasa mono 7000.Vevea ego ime mikros se podous alla aftos giati na xasi tosous podous pou exi prospathisi toso poli....Tha ithela mia apadisi parakalo..

Kώστας Τζάνος είπε...

θα η8ελε κανεισ να γινει μελοσ μια νεασ συμμαχιας στον κοσμο THETA?????

Agnostos X είπε...

!

Agnostos X είπε...

ego exo mia enstasi....parakalo tous xirists tou paixnidiou(i opos tous lene)na xipnisoun!exo kanei anafores se kapia atoma pou vrizoun...milane gia politika 8emata pou den tolmo na dixo ta minimata tous...telos padon...exo kanei anafores kai tipota.giati afto?exoun kle3ei ton logariasmo tou aderfou mou,xero pios to ekane...exo kanei anafora kai TIPOTA!apeto tin timoria afton ton atomon...pezo kairo ikariam..einai oreo paixnidi..exo dosei lefta..kai den dexome afta ta pragmata!!!

Harrys είπε...

Μήπως ξέρετε πότε θα βγει νέος κόσμος στο ikariam;